Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 

Ajankohtaista

04.10.2019

Osallistu Pohjoismaiden suurimpaan business seminaariin, Nordic Business Forumiin maksutta 9.-10.10.


Nordic Business Forum on vuosittain Helsingissä järjestettävä, kaksipäiväinen jättimäinen businesstapahtuma, jossa kuullaan huippuluokan asiantuntijoita ja tunnettuja kansainvälisiä vaikuttajia. Kymmenes Suomen Nordic Business Forum järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.–10. syyskuuta teema "Growth" eli suomeksi kasvu. Forssan Yrityskehitys tarjoaa kaikille maksuttoman live streamin kahden päivän ajan Forzan tiloissa, Forssan Kehräämöllä.

Tänä vuonna lavalle nousee mm. George Clooney, tunnettu näyttelijä, elokuvatuottaja sekä –ohjaaja, Steve Wozniak, toinen Applen perustajista. Muita puhujia ovat: Randi Zuckerberg, Brené Brown, Daniel Pink, Sara Blakely, Alex Osterwalder, Mel Robbins, Donald Miller, Juliet Funt, Costas Markides ja Carla Harris.

Nordic Business Forumin live stream virallisen ohjelman lisäksi tapahtumassa verkostoidutaan eri toimijoiden kanssa sekä tarjotaan mahdollisuus osallistua työpajoihin. Ohjelman lomassa sinulla on mahdollisuus myös työskennellä työpisteillämme.

Voit vain piipahtaa paikalla tai osallistua koko tarjolla olevaan ohjelmaan. Jokaisesta kävijästä lahjoitamme Roosa nauha -keräykseen euron.

Keskiviikko 9.10
Striimi alkaa klo 12.00

klo 16.45 – 17.45
Mikko Romppanen alustaa aiheesta ”Tunneäly ja Tekoäly tulevaisuuden haasteina” keskustelutilaisuus

Torstai 10.10
10.00 Sara Blakely, Frustrated Consumer Turned Entrepreneur: Revolutionizing An Industry (Spanx) (Striimi)

klo 12.00 Niinatar, yritystarina

12.50 14.15 Donald Miller, tarinan voima (Striimi)

14.15 Työpaja: Viestinnän ja tarinan voima yrityksien markkinoinnissa!

Johanna Rosnell-Varjo on Skillvillen identiteettiasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä ja into auttaa yrityksiä löytämään ainutlaatuisuutensa, pistämään markkinointiviestinnän kivijalka kuntoon ja keskittymään olennaiseen.

Markkinointiviestintä ei ole vain myyntipuheita ja mainoksia, vaan se ulottuu kaikkeen, myös ihmisiin - yrittäjiin ja yrityksen työntekijöihin. Siksi on tärkeää, että tunnistat oman ja yrityksesi identiteetin peruspilarit. Tässä pajassa saat konkreettisia työkaluja ja ajatuksia siitä, miten voit valjastaa omat vahvuutesi myynnin tueksi. Kaikki lähtee identiteetistä, myös parhaat tarinat.

15.15-16.00 Mikä on LinkedIN ja miksi juuri minun pitäisi olla siellä? Työpajassa käydään läpi LinkedINin filosofia ja mahdollisuudet asiantuntijabrändin ja yritysimagon rakentamiseen sekä verkostoitumiseen.

16.00 – 17.45 George Clooney (Striimi)

Klo 18.00 alkaakin sitten jo Business Treffit!
Lue lisää alla olevasta linkistä.
https://www.facebook.com/ForssanBusinessTreffit/


Päivien tarkempi anti ja aikataulu tarkentuu lähipäivinä.
Luvassa on mm. innostavia yritystarinoita, yrityksen markkinointiviestinnän tehostamisen työpajaa ja paljon muuta.

Nordic Business Forumin ohjelma tässä https://live.nbforum.com/nbf/schedule/