Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 

Yksinyrittäjät voivat hakea avustusta 30.9.2020 saakka. Kuntien päätökset tulee olla tehtynä 15.10.2020 mennessä


Yksinyrittäjätuen viimeinen hakupäivä on keskiviikko 30.9.2020 Tämän jälkeen ei enää uusia hakemuksia voi jättää, jo jätettyjä keskeneräisiä voi täydentää ja kunnat voivat tehdä päätöksiä 15.10.2020 asti.

Lisätietoja antaa ja lisämateriaalia voi toimittaa Hannu-Heikki Saariselle

hannu-heikki.saarinen@fyk.fi 

 

Ajankohtaista

15.10.2019

Oletko sinä uusi toimitusjohtajamme?


Moi! Olen Forssan Yrityskehityksen eli Fykin toimitusjohtaja Maria Jokinen ja minulla on ollut valtava ilo rakentaa elinvoimaista Forssan kaupunkiseutua viimeiset kaksi vuotta. Pitkän harkinnan jälkeen päätin siirtyä urallani eteenpäin ja ottaa vastaan tehtävän kasvavasta tulevaisuuden yrityksestä – samalla seudulla tietenkin. Nyt on sinun vuorosi tarttua ruoriin. Katso tästä lisää! 

Mitä Fykki tekee? Fykki on Forssan kaupunkiseudun alueella toimiva kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on edesauttaa seudun yrityksien toimintaedellytyksiä, kasvua sekä verkostoitumista. Toimimme tiiviissä yhteistyössä mm. Hämeen Ammattikorkeakoulun, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän, Ypäjän Hevosopiston ja kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa. Yhdessä muiden toimijoiden kanssa olemme parantamassa ja edesauttamassa seutumme veto- ja pitovoimaisuutta.

Me hallinnoimme myös noin 25 000 neliön verran kiinteistöjä, joissa on kymmeniä vuokra-asiakkaita. Lisäksi olemme mukana uusissa tilainvestoinneissa ja sijoittumisneuvotteluissa. Forssan kaupunkiseutu on keskellä kasvukolmiota ja meidän tuleekin olla myös aktiivisia uusissa sijoittumisissa sekä niiden mahdollistamisessa Forssan kaupunkiseudulle.

Fykin liikevaihto on n. 1,5 miljoonaa euroa ja meitä työntekijöitä on seitsemän. Toimintamme on kuitenkin hyvin verkostomaista ja tilanteesta riippuen hyödynnämme verkosto-osaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimitusjohtaja kuuluu kaupungin johtoryhmään ja työskentelee kaupunginjohtajan aisaparina. Ja mitä me odotamme seuraajaltani? Luonnollisesti elinkeinoelämän ja yritystoiminnan laajaa tuntemusta, laajoja verkostoja myös kansainvälisesti, kykyä toimia yhdessämennäänjaporukallatehdään-hengessä sekä rakennus- ja kiinteistöalan tuntemusta.

Jos sinä olet se oikea, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera videona tai tekstinä 27.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@fyk.fi. Huom! Kaikki haastatteluun kutsuttavat haastatellaan 1.11.2019. Merkitse tämä jo kalenteriisi. Kutsu haastatteluun kutsuttaville tulee 29.10. mennessä.

HUOM! Oletko muuttamassa Forssan kaupunkiseudulle? Muuttajapalvelumme palvelee sinua kaikissa muuttamiseen liittyvissä asioissa ja etsii puolisollesi työpaikkaliidejä. Katso lisää tästä!

Tiedustelut puhelimitse: toimitusjohtaja Maria Jokinen, p 050 3424 902 ja hallituksen pj. Jaana Lähteenkorva, p. 040 831 6380.