Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 
 

Ajankohtaista

18.10.2021

Seuturuoka-pilottihanke käynnistyy – Forssan seudun alueen ruokapalvelutuottajat toivovat laajaa osallistumista


Forssan Yrityskehitys Oy yhteistyössä ProAgria Etelä-Suomen yrityspalvelujen kanssa on käynnistänyt hankinnan, jonka tavoitteena on muodostaa luomu ja lähituotteiden hankinnan dynaaminen hankintajärjestelmä. Hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi 15.10. Hilma-palvelussa (www.hankintailmoitukset.fi), jonka kautta löytyvät tarkemmat ohjeet ilmoittautumista varten. 

Dynaaminen hankintajärjestelmä toteutetaan yhteishankintana, johon osallistuvat seudun keskeiset ruokapalvelujen tuottajat. Dynaamista hankintajärjestelmää hyödyntäviä ruokapalvelutuottajia ovat ainakin Forssan ammatti-instituutti, Hämeen ammattikorkeakoulu, Jokioisten kunta, Loimijoen Kuntapalvelut Oy, Tammelan kunta sekä Ypäjän kunta.  

Yhteishankinnan tavoitteena on tarjota lähituottajille uusi kanava osallistua alueen ruokapalvelutuottajien hankintoihin.   

Tuottajien osallistumista hankintamenettelyyn on pyritty helpottamaan monin tavoin. Mukaan voi lähteä jättämällä hakemuksen sähköisessä järjestelmässä. Järjestelmän käyttöön on tarjolla koulutusta Forssan Yrityskehitys Oy:n ja ProAgrian järjestämässä työpajassa, joka järjestetään 29.10. klo 9. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta Tapahtumat kohdasta.