Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 
 

Ajankohtaista

05.04.2023

Asiakastarina: Pajakallio Oy:n omistajanvaihdos


Konepajapalveluita ja terästuotteita tarjoavassa Pajakallio Oy:ssä omistajanvaihdos on tuoreessa muistissa. 2005 perustetussa perheyrityksessä omistajanvaihdos tehtiin sukupolvenvaihdoksena.

– Omistajanvaihdos tuli ajankohtaiseksi viime joulukuussa, kun isä lopultakin malttoi jäädä viettämään eläkepäiviä, toimitusjohtaja Marko Maskulin naurahtaa.

Omistajanvaihdokseen liittyy paljon huomioitavia seikkoja, joita kiireinen yrittäjä ei normaalissa arjessa tarvitse pohtia, tästä syystä Marko päätti ottaa yhteyttä Forssan Yrityskehitykseen.

– Yrityskehittäjä Satu Nurmi otti asiamme hoitaakseen. Kaikki omistajanvaihdokseen liittyvät vaiheet sujuivat suoraviivaisesti ja jouhevasti. Lisäksi viestintä oli avointa koko prosessin ajan ja Satuun sai helposti yhteyden, jos jotain kysyttävää tuli mieleen, Marko kiittelee ja jatkaa:

– Pajakallion omistajanvaihdos kävi ehkä keskimääräistä helpommin, isällä ja minulla kun oli valmiiksi selkeä käsitys kaupankohteesta. Oli kuitenkin hyvä, että mukana oli asiantuntija, jonka kanssa prosessiin liittyvä byrokratia ja verotuskäytännöt käytiin läpi perusteellisesti.

Forssan Yrityskehityksen tarjoamiin palveluihin perheyritystä jatkava konepajayrittäjä on oikein tyytyväinen.

– Saamaamme palvelua ei voi kuin kehua. On mahtavaa, että tällaista apua ja tukea on tarjolla paikallisille yrittäjille. Oman kokemuksen perusteella kannustan alueen muitakin yrittäjiä käyttämään Forssan Yrityskehityksen palveluita, Marko hymyilee.