Sisältöön »
 
 

Oppilaitosyhteistyö

 
meikki.jpg
 
raksa1.jpg
 
studio2.jpg
 
keittio2.jpg
 
nosturi.jpg
 

 

 
 

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä (LHKK) kouluttaa osaajia mm. media-, catering-, kosmetologi-, markkinointi-, rakennus- ja logistiikka-aloille. LHKK tarjoaa tuotantoihin laajan kattauksen erilaisia palveluita ja harjoittelijoita kuvauksen, valaisun ja editoinnin pariin, lavastusrakentamiseen, maskeeraustiimiin, markkinointiin ja cateringiin sekä erilaisiin kuljetus- ja nostotöihin.  

Kuvausryhmä voi poiketa lounaalle lounasravintola Fai Foodiin tai tilata ruokatarjoilun heiltä suoraan kuvauspaikalle. Suurien kuvausryhmien muonitus hoituu ammattitaidolla, sillä ruokaa tehdään oppilas- ja lounasravintolassa sadoille ihmisille päivittäin.

Rakennusalan opiskelijat toimivat pienten muutostöiden, remonttien ja omakotitalorakentamisen parissa. He ottavat innolla vastaan myös lavastusrakentamiseen liittyvät asiakastyöt.

Kuntayhtymä vuokraa kuljetus- ja henkilönostinkalustoa ja tarjoaa kuljetuspalveluja pieniin ja suuriin tarpeisiin, niin lähelle kuin kauas. Kaluston vuokraus , kuljetukset ja nostotyöt onnistuvat hyvin joustavalla aikataululla. Vuokrattavissa on mm. kuorma-autoja, yhdistelmäajoneuvoja, nosturikuorma-auto, trukki, pyöräkuormaaja sekä rakennusalalla käytettäviä työvälineitä ja alumiinitelineitä.

Kosmetologiopiskelijat toteuttavat meikkejä kauneushoitola Beuty Fai:n lisäksi yritysten teemapäivillä ja tapahtumissa. Heiltä luonnistuu juhla- ja häämeikkien lisäksi perus kuvausmeikin teko ammattimaisella otteella. 

Projektimerkonomit ovat lähellä asiakasta, sillä he toteuttavat projekteja asiakkaan toivomalla tavalla ja juuri siellä missä heitä tarvitaan. Taitoja kartutetaan mm. somistustöiden, tapahtumien järjestämisen, markkinointisuunnitelmien ja asiakastyytyväisyyskyselyjen kautta. Heille voi tarjota projekteja laidasta laitaan,  aina liikenteenpysäyttämisestä lähtien. 

Media-alan opiskelijat ovat tottuneet toimimaan kameran edessä ja takana, valojen ja äänen sekä editoinnin parissa. Kokemusta he kartoittavat mm. henkilö- ja tuotekuvauksilla, erilaisilla yritysvideoilla ja suurkuvatulostuspalvelulla. Media-alan kuvaus- ja valokaluston vuokrausmahdollisuus on neuvoteltavissa tuotantokohtaisesti.  

Oppilaat ovat valmiita liikkumaan sinne missä heitä tarvitaan ja palvelut pelaavat myös iltaisin sekä viikonloppuisin, joustavasti kuvausaikataulun mukaan.

Kuntayhtymän yksiköt sijaitsevat Forssan keskustan läheisyydessä ja tarjoavat palveluiden lisäksi myös tiloja tuotantoja varten. Kauneushoitola Beauty Fai:n tilat soveltuvat maskeeraustiimin käyttöön ja media-alan kompakti studiotila on juuri sopiva pienille studiokuvauksille.  Kesäaikana opetustyön hiljetessä, oppilaitoksella on tarjolla majoituskäyttöön soveltuva 47 paikkainen asuntola. 

Yhteydenotot koulutuskuntayhtymään hoituvat Forssa Film Officen kautta.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää »