Sisältöön »
Frush

 

FRUSH 2022 YhteistyökumppaniT

 
Hämeen liitto
Hämeen liittoHämeen liitto on kansanvaltaiseen päätöksentekoon tukeutuva Kanta-Hämeen maakunnan vaikuttava asiantuntija- ja kehittäjäorganisaatio.
Pääomasijoittajat
Pääomasijoittajat

Pääomasijoittajat ry edistää yritysten kasvua, kilpailukykyä ja kansainvälistymistä toimivan, kasvavan ja tehokkaan pääomasijoitusakan avulla.

Envor Group Oy
Envor Group OyKiertotalouden edelläkävijänä jo vuodesta 1964. Envor Groupin lähtökohtana on olla askeleen edellä ympäristöalan osaamisessa ja markkinoiden vaatimuksissa.
Seutukaupungit
SeutukaupungitSeutukaupungit muodostavat maakuntakeskuksen ulkopuolisen Suomen selkärangan. Osaavan työvoiman saatavuus on keskeinen menestymisen avain nyt ja tulevaisuudessa.
Motiva
MotivaMotiva-konserni tarjoaa julkishallinnolle, yrityksille, kunnille, kuluttajille tietoa, ratkaisuja ja palveluja, joiden avulla ne voivat tehdä resurssitehokkaita, vaikuttavia ja kestäviä valintoja.
Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy
Loimi-Hämeen Jätehuolto OyLoimi-Hämeen Jätehuolto seuraa jätehuoltoalan kehitystä Suomessa ja kansainvälisesti sekä pyrkii etsimään, löytämään ja kehittämään aktiivisesti uutta palveluliiketoimintaa markkinoille LHJ Group yritysten aihepiireissä.
Mainossatama Oy
Mainossatama OyUskomme läpinäkyvän, rehellisen, avoimen, jatkuvan, johdonmukaisen, hauskan, tunteita herättävän ja muistiin jäävän viestinnän voimaan. Hyvä näkyy kauas.
Hotel Fabrik
Hotel Fabrik

Forssan sydämessä, Ankkalammin ja kauppatorin kupeessa majoitut mukavasti Hotel Fabrikin tasokkaissa huoneissa, rentoudut ylellisen saunaosaston porealtaassa ja nautit unohtumattoman illallisen ravintola Villassa. 

Forssa
Forssa

Edelläkävijöiden Forssa on järkivihreä: sitoutunut kestävään kehitykseen ja kiertotalouden edistämiseen. Kaupunkimme keuhkot ovat yli sata puistoamme. Läheisyys luontoon ja sen rauha muistuttavat arjen kiireettömyydestä. Täällä, vehreässä keitaassa keskellä ruuhka-Suomea, on tilaa elää.

Forssa Film Office
Forssa Film Office

Forssa Film Office (FFO) on yhteistyötaho, joka toimii koordinaattorina kansallisille ja kansainvälisille elokuva-, mainos- ja televisio-tuotannoille. Tarjoamme maksutonta tuotanto-neuvontaa ja autamme tuotantoja toteuttamaan kuvaukset Forssan seudulla.

Vanha Värjäri
Vanha Värjäri

Vanha Värjäri on arkipäivisin lounasravintola ja iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintola, joka sijaitsee historiallisessa miljöössä aivan Forssan keskustassa. Kesäisin ravintolan edessä olevalla aukiolla on kaupungin suurin kesäterassi.

sykli-logo.jpg

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen kouluttaja ja kehittäjä. Seuraamme laajasti kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja ilmastoon liittyvää yhteiskunnallista keskustelua, tutkimusta, ratkaisuja ja osaamistarpeita.

 
FYKHAMKEuroopan aluekehitysrahoitusVipuvoimaa EU:ltaSide Event