Sisältöön »

Seutu yrityksen
tukena

Forssan seudulla tuotetaan nopeasti ja joustavasti palveluita elinkeinoelämälle. Tuemme aktiivisesti yritysten kehittämistä ja olemme olleet tyytyväisten kiertotalousyrittäjien koti 25 vuoden ajan. Seutu tarjoaa yhteistyökumppaneita toteuttamaan vastuullista teollista ekosysteemiä, mikä on ainutlaatuista. Seutukunnan elinkeinoelämä on täynnä innovaatioita ja maailmanluokan yritystoimintaa monella toimialalla maataloudesta aina avaruusteknologiaa myöten.

 Alue tarjoaa työntekijöille hyvän elämänlaadun ja järkevän kustannusrakenteen. Hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät edullisesti ja läheltä. Forssan seutu on lähipalveluiden saavutettavuudessa Suomen kärkeä. Seudun kaksi kansallispuistoa ja yksi kansanpuisto tarjoavat ainutlaatuiset mahdollisuudet luontoliikkumiseen ja rentoutumiseen.

Kohdennettua koulutusta on mahdollista saada yrityksen tarpeisiin. Faktia Koulutus Oy:llä on työvoiman täsmäkoulutuksesta pitkä kokemus. Forssan seudun koulutuksen järjestäjät ovat edelläkävijöitä kiertotalouden ottamisesta osaksi koulutusohjelmien sisältöön. 

Ota yhteyttä »

 
imgtext-2.jpg

Logo [Forssan Yrityskehitys Oy] Logo [Frush]

Forssan Yrityskehitys Oy (Fyk) tuottaa julkiset elinkeinoelämän palvelut. Fykillä on vahva sidosryhmäyhteistyö tutkimukseen, koulutukseen ja rahoitukseen liittyvien organisaatioiden kanssa.

Suomen suurin vuosittainen kiertotaloustapahtuma Frush järjestetään vuosittain Forssassa.

 
technical-visits-hame.jpg

Technical Visits Häme

Forssan seutu toivottaa tervetulleeksi tutustumaan alueen innovatiivisiin yrityksiin. Tähän esitteeseen on koottu valmiita vierailutuotteita ammattilaisille, opiskelijoille ja eri kokoisille asiantuntijaryhmille Forssan seudulla sekä myös muualla Hämeessä. Vierailla onkin mahdollisuus kurkistaa syvemmälle yritysten toiminnan kulisseihin monella eri alalle, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan ja kiertotalouteen. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan paikallisten asiantuntijoiden avustuksella.

Esite (pdf)

 

Olemme
apunasi

Forssan Yrityskehitys avustaa eri vaihtoehtojen selvittämisessä yrittäjää etsimään tälle parhainta ratkaisua yrityksen sijoittumiseen. Ole meihin yhteydessä, etsitään yrityksellesi paras ratkaisukokonaisuus. 

Ota yhteyttä »

 
x