sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Melontaa Loimijoella
 

OPPAAT PALVELUKSESSA

Forssan seudulla toimii useita asiantuntevia ja eräopaskoulutuksen suorittaneita luonto-oppaita, joiden johdolla tutustuminen paikalliseen luontoon on elämyksellistä ja turvallista. Opastettuja luontoretkiä toteutetaan pääsääntöisesti Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa, Saaren kansanpuistossa ja Forssan kansallisessa kaupunkipuistossa, mutta myös muissa luontokohteissa muun muassa patikoiden, meloen ja lumikenkäillen. 

Erinomainen tapa tutustua seutukunnan historiaan, nykypäivän elämään ja eri matkailukohteisiin, on varata ryhmälle matkaan oma paikallisopas. Lounais-Hämeen Oppaat ry:ssä on 16  auktorisoitua ja opasliiton koulutuksen suorittanutta paikallisopasta. Opastettu kierros voidaan toteuttaa kävellen, ryhmän omalla linja-autolla tai paikallisille ryhmille vaikkapa polkupyörällä.   

 


Jokioisten Museorautatie

Jokioisten Museorautatie

Osoite
Kiipuntie 49 31630 Minkiö
Puhelin
(03) 437 8686, 040 505 7865 (tilausjunat ja ryhmät)

Museojunat liikennöivät kesä - heinäkuussa sunnuntaisin ja elokuussa lauantaisin aikataulun mukaisesti välillä Jokioinen-Minkiö-Humppila. Minkiön asemalla on arkisin kesäkahvila, resiinavuokrausta se... Lue lisää »

Linjaliikenne Kivistö

Linjaliikenne Kivistö

Osoite
ojpjp 30100 Forssa

ooppoppi Lue lisää »

 
x