Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 
Rekrytointi

tukea työllistämiseen


Neuvontapalvelut

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa yrityksille neuvontaa ja erilaisia tukivaihtoehtoja rekrytointiin. Työllisyyspalvelut opastaa rekrytointiin liittyvien tukien hakemisessa ja etsii työvoimaa omista työnhakijaverkostostoistaan yhteistyössä monialaisen tiimin kanssa.


Lisäpalkkatuki yritykselle

Työllisyyspalvelut maksaa yrityksille työllistämisestä lisäpalkkatuen. Kaupunki maksaa lisäpalkkatukea Te-toimiston maksaman palkkatuen täydennykseksi työsuhteen ensimmäisen kahdeksan kuukauden ajan yrityksen työllistäessä forssalaisen pitkäaikaistyöttömän.


Kesätyötuki

Yritykset voivat hakea takautuvasti maksettavaa kesätyöllistämistukea Forssan kaupungin työllisyyspalveluilta kesätyöntekijän palkkauskustannuksiin. Kesätyöllistämistukea ei myönnetä, jos yritys saa muuta tukea nuoren palkkaamiseksi kesätyöhön. Kesätyöntekijän palkkaus määräytyy toimialan työehtosopimuksen mukaisesti.


TE-palvelujen palkkatuki ja työkokeilu

Palkkatuki auttaa yritystä työttömän työnhakijan palkkauskustannuksissa työn alkuvaiheessa. Palkkatuki on henkilökohtainen ja on suuruudeltaan 30-50% palkkauskustannuksista.

Työkokeilu on erinomainen vaihtoehto nuorelle työnhakijalle, joka haluaa tutustua alan työtehtäviin. Parhaimmillaan työkokeilu sytyttää kipinän alan opiskeluun esim. oppisopimuksen avulla tai johtaa työsopimukseen. Työkokeilu on työnantajalle maksuton.

 

Ota yhteyttä

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut

Satu Kaskinen, 040 5295702

etunimi.sukunimi@forssa.fi

Työvoitto