Yhteystiedot
fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Tervetuloa yrittäjäksi Lounais-Hämeeseen!

Forssan seutu sijaitsee Etelä-Suomen markkinoiden keskipisteessä noin  tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Porista, Tampereelta ja Turusta.  Alueella asuu noin 37 000 asukasta ja 55 % suomalaisista asuu 150 km  säteellä. Hyvien tieyhteyksien - valtatiet 2,9 ja 10 - lisäksi seudulla  on Turku-Toijala-Tampere rautatieyhteys. Kansainväliset lentokentät sekä  satamat ovat reilun tunnin ajomatkan päässä.

Forssan seutua  leimaa vankka teollinen perinne. Nykyisiä  kärkitoimialoja ovat elintarvike-, elektroniikka- ja ympäristöalat sekä    informaatioteknologia.

Forssan sijainti keskellä Etelä-Suomea, valtateiden 2 ja 10 risteyksessä, on yritykselle hyvä paikka sijoittua. Myös Forssan oppilaitoksien koulutus Hämeen ammattikorkeakoulussa ja Forssan ammatti-instituutissa sekä aikuiskoulutus Faktiassa takaavat osaavan ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuden.
 
Forssan kaupunki luo hyvät yrittämisen mahdollisuudet. Yritys-, tehdas- ja liiketontteja löytyy muutamasta tuhannesta neliöstä kymmeniin hehtaareihin sekä valmiita kiinteistöjä ja muunneltavia toimitiloja - tarpeen mukaan ja joustavasti.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme kaikkiin sijoittumiseen liittyvissä asioissa!

 

MENESTYSTARINOITA SIVUVIRROISTA JA SYMBIOOSEISTA

Tutustu alla olevasta linkistä Forssan teolliseen symbioosiin, miten vilja jalostuu elintarvikkeiksi, biokaasuksi ja rakennusmateriaaleiksi. Voisiko oma yritystoimintasi olla osa tätä kokonaisuutta?

/client/ffo/userfiles/eu-office-powerpoint.pdf

 

Yritysalue-esitteet

Ratasmäki-Kiimassuo yritysalue

 

Yhteystiedot