Yhteystiedot
fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Tervetuloa yrittäjäksi Lounais-Hämeeseen!

Forssan seutu sijaitsee Etelä-Suomen markkinoiden keskipisteessä noin  tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Porista, Tampereelta ja Turusta.  Alueella asuu noin 37 000 asukasta ja 55 % suomalaisista asuu 150 km  säteellä. Hyvien tieyhteyksien - valtatiet 2,9 ja 10 - lisäksi seudulla  on Turku-Toijala-Tampere rautatieyhteys. Kansainväliset lentokentät sekä  satamat ovat reilun tunnin ajomatkan päässä.

Forssan seutua  leimaa vankka teollinen perinne. Nykyisiä  kärkitoimialoja ovat elintarvike-, elektroniikka- ja ympäristöalat sekä    informaatioteknologia.

Forssan sijainti keskellä Etelä-Suomea, valtateiden 2 ja 10 risteyksessä, on yritykselle hyvä paikka sijoittua. Myös Forssan oppilaitoksien koulutus Hämeen ammattikorkeakoulussa ja Forssan ammatti-instituutissa sekä aikuiskoulutus Faktiassa takaavat osaavan ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuden.
 
Forssan kaupunki luo hyvät yrittämisen mahdollisuudet. Yritys-, tehdas- ja liiketontteja löytyy muutamasta tuhannesta neliöstä kymmeniin hehtaareihin sekä valmiita kiinteistöjä ja muunneltavia toimitiloja - tarpeen mukaan ja joustavasti.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme kaikkiin sijoittumiseen liittyvissä asioissa!

 

Yritysalue-esitteet

Ratasmäki-Kiimassuo yritysalue

 

Yhteystiedot