Yhteystiedot
fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Ajankohtaista

19.12.2018

MATIMEK MUUTTAA FORSSAN KURIKKAMÄENTIELLE Forssan Yrityskehitys Oy on myynyt hallin Kurikkamäentieltä tammelalaiselle Matimek Oy:lle.


Tiedote 19.12.2018

Hallikaupat siivittävät kasvua

MATIMEK MUUTTAA FORSSAN KURIKKAMÄENTIELLE

Forssan Yrityskehitys Oy on myynyt hallin Kurikkamäentieltä tammelalaiselle Matimek Oy:lle. Aikaisemmin Innolasin käytössä ollut halli on ollut tyhjillään vuoden verran. Kauppakirjat allekirjoitettiin keskiviikkona 19. joulukuuta.

Matimek on nuori ja kasvava metallialan yritys, joka tekee alihankintana ohutlevyosia sekä valmiita kokoonpanoja teollisuusyrityksille. Yrittäjät Markus Salomaa ja Timo Nurmi perustivat Matimekin kolme vuotta sitten ja tällä hetkellä yritys työllistää 10 henkeä.

Matimekin ostamassa hallissa on tilaa reilut 1500 neliön verran, mutta yritys aikoo laajentaa tuotantotilaa noin 1000 neliöllä.

– Laajennus liittyy uuteen liiketoimintaan, joka tulee lisäämään myös henkilöstön määrää muutamalla tekijällä, kertoo Matimekin Timo Nurmi.


TILAA KASVULLE

Forssan kaupunki tukee yritysten sijoittumista seudulle. Yritys-, tehdas- ja liiketonttien lisäksi Forssan Yrityskehityksen hallinnoimasta teollisuuskiinteistökokonaisuudesta löytyy tiloja valmiita kiinteistöjä ja muunneltavia toimitiloja tarpeen mukaan.

– On hienoa, että kaupunkiseudullamme on Matimekin kaltaisia kasvuyrityksiä, jotka lähtevät rohkeasti investoimaan ja sitä kautta kasvattamaan liiketoimintaansa, toteaa Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen.


– Seutumme pitäminen elinvoimaisena edellyttää kehittyvää ja monipuolista yritystoimintaa, jotka pystyvät tarjoamaan vetovoimaisia työpaikkoja. Niiden avulla me saamme houkuteltua seudulle myös uusia asukkaita.

Forssan Yrityskehitys Oy auttaa yrityksiä kasvamaan. Yrityskehitys on tukena henkilöstön ja liiketoiminnan kehittämisessä, uusien investointien rahoituksen hakemisessa, markkinoinnissa, verkostoitumisessa sekä uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä. Forssan Yrityskehitys toimii myös uuden yrityksen tukena aina liiketoimintasuunnitelman testauksesta kannattavuuslaskelmien tekemiseen.

Lisätietoja: Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen, puhelin 050 342 4902. Www.fyk.fi, www.facebook.com/forssanseutu ja Matimek Oy:n Timo Nurmi 045 660 9766, www.matimek.fi.