Yhteystiedot
fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Ajankohtaista

09.05.2019

Etsimme yhteisömanageria yrityskiihdyttämö Forzaan


Yhteisöllisen työskentelemisen buumi kiihtyy. Perustamme Forssaan Powered by Crazytown -yhteisön, jonne haemme nyt innokasta myyvää ilmapiirin kehittäjää

YRITTÄJÄVETOISEKSI YHTEISÖMANAGERIKSI

Yhteisön avulla haluamme tarjota mikroyrityksille supervoimat ja vahvan toimijaverkoston sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Sinä pääset käynnistämään uutta yhteisöä, tekemään sen myyntiä ja markkinointia. Tarvitsemme osaamistasi tilaisuuksien suunnittelussa ja organisoinnissa sekä tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten ja yritysten kanssa.

Tämä on huikea mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhteisöä ja verkottua Suomessa ja myös kansainvälisesti. Työ sopii joko olemassa olevalle yrittäjälle tai yritystoimintaa aloittavalle. Tulet tekemään ihmeitä, jos olet myyntityössä kuin kala vedessä, synnytät luottamusta ja osaat sytyttää kipinöitä. Kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön, etkä pelkää olla esillä. Olet ennakkoluuloton näkemään bisneksen paikkoja ja auttaa muita hyödyntämään niitä.

Some, enkku, ajokortti, powerpointit ja muut perustyökalut ovat totta kai sinulla viittasi taskussa.

Lähetä kirjallinen tai liikkuvan kuvan muodossa oleva yhteistyöehdotuksesi meille 10.5.2019 menneessä osoitteeseen maria.jokinen@forssa.fi. Lisätietoa Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen, puhelin 050 3424 902.

Yrityskiihdyttämö Forza

Forza on perustettava yrityskiihdyttämö, jonka tavoitteena on tehdä opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten synergiasta 100 uutta startupia. Forza on myös co-workingtila ja innovatiivinen yhteisö, jossa annetaan sytykkeitä uuden tekemiseen, itsensä haastamiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Yhteisöä hallinnoin Forssan Yrityskehitys Oy yhdessä Lounais-Hämeen Koulutuskuntayhtymän, Hämeen Ammattikorkeakoulun sekä Hevosopiston kanssa. Kiihdyttämön perustamisessa ovat mukana myös Lounea sekä Lounaismaan Osuuspankki.

Crazy Town

Crazy Townin yhteisö koostuu useiden eri alojen isommista ja pienemmistä yrityksistä, etä- tai liikkuvaa työtä tekevistä sekä yksittäisistä asiantuntijoista. Eri yrityksien sekä opiskelijoiden törmäämiset synnyttävät uusia ideoita ja yhteistä bisnestä. Crazy Town on kirittämisen paikka, jossa työskennellään kovassa asiantuntijaseurassa.

Petra Pulkkinen
Yhteisömanageri, Crazy Town Hämeenlinna
Viipurintie 4, 13300 Hämeenlinna
050 535 2776
www.crazytown.fi

Muutto Forssaankaan ei ole ongelma. Muuttajapalvelu on apunasi ja lupaamme sinulle asunnon viikossa. Saat sen neljän kuukauden ajaksi puoleen hintaan. Katso lisää https://www.forssa.fi/kaupunki-ja-hallinto/forssa-tietoa/muuttajapalvelut/.